Promosi Shaklee Masih Berlangsung & Rebut Peluang Ini!

Kali ini saya ingin kongsikan kepada anda, promosi shaklee sempena Oktober 2014. Bulan ini, shaklee bermurah hati untuk buat promosi dua produk sekaligus iaitu Meal Shakes dan Energizing Soy Protein.

Promosi Shaklee kombo ini berlangsung sehingga 31 Oktober 2014. Jika anda adalah penggemar kedua-dua produk shaklee ini, jangan sesekali lepaskan peluang ini.

Perbandingan Harga Promosi Shaklee

Energizing Soy Protein

promosi shakleeMerupakan minuman berasaskan soya non gmo yang amat baik untuk kesihatan keseluruhan tubuh badan. Diperkaya dengan asid amino yang mana tidak boleh dihasilkan oleh tubuh badan.

Harga runcit ESP ialah RM150.00 untuk 850 gram. Jika anda beli sebanyak 6 canister, anda akan dapat percuma 1 canister dan dengan pembelian ini anda layak untuk dapat Keahlian Percuma dan juga cash back yang bernilai RM36.00. Anda juga akan jimat sebanyak RM350!.

Untuk maklumat lanjut tentang Kelebihan dan Kebaikan Energizing Soy Protein (klik sini).

Meal Shakes

promosi shakleeSejenis multivitamin dalam bentuk susu bersumberkan laktosa (susu lembu) dan diperasakan dengan perasa vanilla yang sedap. Mengandungi vitamin penting untuk kesihatan tubuh badan dan berfungsi untuk menambah selera makan, mengatasi masalah sembelit dan sebagainya.

Harga runcit bagi 1 canister ialah RM113.55. Untuk promosi shaklee bulan oktober ini, belian sebanyak 3 canister akan mendapat percuma 1 canister. Malah, 10% daripada pembelian anda akan disalurkan ke Yayasan Mykasih untuk program amal.

Untuk maklumat lanjut tentang kebaikan Meal Shakes boleh klik link ini, Kebaikan Mealshakes.

Promosi Shaklee Berikan Anda Penjimatan!

Jika anda adalah pengguna yang bijak, bertindaklah sekarang kerana promosi shaklee akan berakhir tidak lama lagi. Malahan dengan pembelian set promosi shaklee anda boleh jimat wang anda. Tidak rugi jika beli banyak kerana suplemen shaklee tahan sehingga 2 tahun.

Tarikh luput suplemen shaklee kebiasaannya akan berakhir pada tahun 2016 jika anda beli pada tahun ini. 1 Canister Esp tahan selama sebulan lebih dan Meal Shakes pula tahan sehinggga 1 bulan.

Jangan lepaskan peluang keemasan ini.

Sharing Is Caring

Share promosi shaklee ini kepada kawan-kawan anda agar mereka tidak terlepas set penjimatan ini!.

Untuk konsultasi dan sebarang pertanyaan tentang promosi shaklee ini, anda boleh hubungi kami.

promosi shaklee WAN ZAINAB BT WAN MUHAMMAD
MOHD HAFIZULLAH MANSOR
Shaklee Independent Distributor
Tel : 013-232 1416/017-971 2818
Email : puteribongsu33@gmail.com
FB LIkes : Seri Bongsu Healthy

Seorang WAHM (work at home mother), isteri kepada suami yang penyayang dan ibu kepada seorang cahaya mata yang comel dan manja. Berusaha untuk memberikan yang terbaik untuk keluarga dan masyarakat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *