Angin Dalam Badan Atasi Dengan Vivix

angin dalam badan

Setiap orang mempunyai angin berlebihan dalam badan cuma ada yang sedikit dan ada yang banyak.

Angin dalam badan boleh menyebabkan sendawa berlebihan, lemah tubuh badan, perut tidak selesa dan jika tidak dirawat boleh menyebabkan sakit gastrik dan perut bermasalah.

Punca Angin Dalam Badan

Ayah saya mempunyai masalah ini sejak 20 tahun yang lalu. Pelbagai cara perubatan ayah cuba termasuklah perubatan moden, dan tradisional. Juga mengamalkan suplemen untuk buang angin dalam badan.

Selain makan ubat, ayah juga melakukan urutan untuk buang angin berlebihan dan urutan refleksologi.

Kadangkala, ayah terpaksa berpantang dari segi makanan dan juga tidak boleh berada di tempat sejuk atau tempat berhawa dingin. Apa jua makanan yang berunsur sejuk, ayah tidak akan makan.

Makanan seperti pulut, yang mengandungi serai seperti tomyam, ais, kopi, milo dan buah-buahan, ayah berpantang.

Jika tersalah makan, angin dalam badan akan menyerang. Ayah berasa lemah, lesu, tubuh badan terketar-ketar dan kerap sendawa untuk membuang angin.

Menurut ayah, bermulanya masalah angin dalam badan apabila beliau makan pulut dan minum kopi o. Selepas itu, masalah angin dalam badan berlarutan sehingga kini.

Masalah itu sering mengganggu ayah sehinggakan ayah tidak dapat melakukan kerja seharian dan terpaksa berehat di rumah sahaja.

Saya syorkan ayah mencuba Vivix untuk mengatasi masalah yang dialami. Alhamdulillah, ayah semakin sihat dan masalah angin dalam badan sudah berkurangan. Malahan ayah masih kuat bekerja walaupun umur sudah menjangkau 67 tahun.

Vivix : Penemuan Revolusionari

angin dalam badanSejenis sirap yang dirumus daripada bahan semulajadi terpilih seperti, Muscadine Grape, Purple Carrot, Elderberry dan Polygonum Cuspidatum.

Gabungan keempat-empat bahan ini membantu untuk mengatasi masalah kesihatan keseluruhan tubuh badan terutamanya dari segi kerosakan DNA, pengawalan genetik, pengeluaran tenaga yang menurun oleh sel-sel, dan penimbunan protein AGE( Advanced Glycation End Products)

Manfaat Vivix :

  • Membantu memelihara kesihatan jantung iaitu mengurangkan risiko koronari jantung.
  • Mengatasi masalah sendi terutamanya pada pergerakan sendi.
  • Meningkatkan tenaga pada tahap sellular.
  • Sebagai anti oksidan dan melambatkan penuaan.
  • Sangat sesuai untuk penghidap kanser payudara, kanser otak, sindrom lupu (SLE) dan sebagainya.
  • Mengatasi masalah penghadaman dan juga masalah angin dalam badan.
  • Membantu merawat masalah diabetes dan juga penyakit darah tinggi.

Untuk tempahan dan pertanyaan tentang Vivix , hubungi saya.

Daftar Ahli Satu Kelebihan

Untuk mendapatkan harga yang lebih murah, saya nasihatkan anda untuk menyertai kami dan menjadi sebahagian daripada kami. Banyak manfaat yang anda dapat jika mendaftar sebagai ahli.

Klik sini untuk maklumat tentang kelebihan menjadi ahli shaklee. Apabila anda menyertai kami, banyak lagi bonus yang anda dapat.

Kongsikan Dan Sebarkan

Sila kongsikan dan sebarkan artikel ini di media sosial dan juga kepada rakan-rakan anda supaya ianya bermanfaat dan menjadi rujukan untuk anda kelak.

Untuk tempahan hubungi kami dan kami akan berikan servis yang terbaik untuk anda.

tanda-tanda mengandungWAN ZAINAB BT WAN MUHAMMAD
Shaklee Independent Distributor
Tel : 013-232 1416 WAN
Email : [email protected]
FB LIkes : Seri Bongsu Healthy

 

Seorang Ibu yang bekerja dari rumah (WAHM), mempunyai dua orang cahaya mata, dan merupakan Konsultan Nutrisi Shaklee sejak tahun 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *