Jana Pendapatan Bersama Shaklee

Shaklee merupakan syarikat pemakanan semula jadi No.1 di Amerika Syarikat. Shaklee mempunyai pejabat di seluruh dunia dan mempunyai sanitis dalam bidang penyelidikan pemakanan.

Shaklee juga menawarkan peluang kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk jana pendapatan sampingan.

Sehingga hari ini, Shaklee telah membayar komisen bernilai lebih $6.7 bilion kepada para Pengedar. Selain itu, Shaklee menjemput anda untuk mengecapi manfaat memiliki perniagaan Shaklee anda sendiri.

Bagaimana Nak Jana Pendapatan Bersama Shaklee?

Untuk jana pendapatan bersama shaklee, anda mestilah daftar keahlian dahulu. Terdapat dua pilihan yang shaklee tawarkan untuk jana pendapatan sama ada sampingan mahupun sepenuh masa.

Sebenarnya, shaklee menawarkan pendaftaran keahlian secara percuma dan bayaran yang dikenakan adalah untuk pembelian kit keahlian. Kit keahlian adalah wajib dimiliki setiap pengedar.

Pilihan 1 : Jana Pendapatan Dengan Modal RM75

Ini adalah modal yang saya laburkan semasa menyertai shaklee. Dengan RM75, saya dapat 1 kit keahlian yang mengandungi buku-buku tentang shaklee, Buku Panduan dan sebagainya.

Pilihan 2 : Jana Pendapatan Dengan Modal RM650

Untuk pilihan kedua, anda perlu membeli barangan atau produk shaklee sebanyak RM650 dengan minimun 200 uv. Jumlah tersebut sudah dikira belian produk dengan harga ahli.

Kelebihan menjadi ahli dengan pilihan kedua ialah :

-Percuma Keahlian Yang Bernilai RM75
-Cash Back RM31 dan ke atas.

Kelebihan Lain Jana Pendapatan Bersama Shaklee

1. Group Rahsia Shakle

Group rahsia ditubuhkan melalui Facebook group dan juga Whatapps Group. Merupakan inisiatif upline untuk mengembangkan dan meningkatkan jualan produk.

Pelbagai cara dan tips akan dikongsikan melalui group yang ditubuhkan. Melalui group juga, membolehkan percambahan idea berlaku.

2. Percuma E Book Cara Pengambilan Vitamin

E Book Cara Pengambilan Vitamin akan diberikan secara percuma untuk memudahkan anda memberi konsultasi kepada pelanggan terutamanya sesiapa yang berminat untuk mendaftar ahli dengan kami.

3. Kelas Kesihatan @ Health Talk secara percuma setiap bulan

Setiap bulan Shaklee akan adakan Health & Welness Talk di setiap negeri untuk memantapkan lagi pengetahuan pengedar tentang produk dan kesesuaiannya dengan kesihatan.

4. Latihan Untuk Pengedar Baru/ New Distributor Training

Setiap tahun, Shaklee juga mengadakan Latihan Untuk Pengedar Baru di setiap negeri. Tujuannya adalah untuk membantu pengedar baru memulakan langkah dalam perniagaan vitamin shaklee.

5. Bengkel Nutrisi

Bengkel nutrisi shaklee diadakan setiap tahun disetiap negeri dan dikendalikan oleh seorang Pakar Nutrisi Shaklee. Kebaikan dan kelebihan setiap produk akan dibincangkan semasa bengkel tersebut berlangsung.

6. Bonus Kereta

Shaklee juga menawarkan bonus kereta tetapi berbeza sedikit dengan MLM lain. Shaklee akan membayar kepada pengedar yang layak mendapat Bonus Kereta mengikut pencapaian jualan masing-masing.

7. Bonus Rank Up

Setiap pengedar shaklee yang berjaya naik pangkat akan diberikan bonus tambahan. Jumlah yang ditawarkan adalah mengikut syarat shaklee.

8. Melancong/  Umrah Secara Percuma

Shaklee juga menawarkan Umrah dan Pakej pelancongan secara percuma. Tahun ini, seramai 200 lebih pengedar shaklee telah ditaja melancong ke Long Beach, Amerika Syarikat. Pada hujung tahun ini juga pengedar yang terpilih akan berangkat menunaikan umrah. Anda bila lagi?.

Pilihan Yang Tepat

Jika anda memilih untuk jana pendapatan bersama shaklee, anda telah membuat pilihan yang tepat untuk masa depan anda!.

Anda bukan sahaja dapat berkongsi kebaikan vitamin dengan semua orang, malahan anda juga akan memperolehi ganjaran yang lumayan!.

Untuk Pendaftaran Ahli shaklee, boleh hubungi kami dan kami sedia membantu.

jana pendapatanWAN ZAINAB BT WAN MUHAMMAD
MOHD HAFIZULLAH MANSOR
Shaklee Independent Distributor
Tel : 013-232 1416/017-971 2818
Email : [email protected]
FB LIkes : Seri Bongsu Healthy

Seorang Ibu yang bekerja dari rumah (WAHM), mempunyai dua orang cahaya mata, dan merupakan Konsultan Nutrisi Shaklee sejak tahun 2013.

38 thoughts on “Jana Pendapatan Bersama Shaklee”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *