Nutriferon, Interferon Semulajadi Penemuan Terhebat Dalam Bidang Immunologi

 Tahukah anda bahawa suntikan interferon berharga RM11,000 dan di hospital kerajaan tidak mempunyai suntikan ini. Jika anda memerlukannya, anda perlu membayarnya dengan kos yang tinggi.
Di dalam bidang perubatan, suntikan interferon banyak digunakan untuk merawat penyakit Hepatitis, Kanser, Hidrophobia, Herpes & HIV.
Sekarang terdapat satu produk yang dihasilkan & dicipta oleh seorang Saintis Jepun yang pakar dalam bidang Immunologi iaitu Nutriferon.
nutriferon
Nutriferon ialah interferon semulajadi untuk menguatkan sistem pertahanan badan atau sistem imun tubuh badan kita. Fungsinya melindungi tubuh badan kita dari serangan penyakit.
 
Dr Yashuki Kojima dari University Tokyo, Jepun  telah menemui interferon selepas 40 tahun membuat kajian dan membuat semakan semula beribu2 jenis sebatian dan lebih 200 jenis herba yang berlainan.

nutriferon
 
Dr Kojima telah berjaya mencipta satu-satunya interferon semulajadi dunia iaitu Nutriferon iaitu dari ramuan 4 jenis tumbuhan botanikal, biji Labu, bunga Saffflower, Honeysuckle Jepun dan biji Plantago.
 
Gabungan 4 bahan ini membantu meningkatkan pengeluaran interferon dalam tubuh badan secara semulajadi. Penemuan dan penyelidikannya telah diiktiraf sebagai penemuan terhebat dalam bidang immunologi.
 

Bahan-bahan Yang Terkandung Dalam Nutriferon

4 bahan yang terkandung dalam Nutriferon

1. Biji Labu – meransang pengeluaran interferon semulajadi dalam tubuh badan & menentang radikal bebas yang menjadi faktor penyebab kanser

2. Biji Plantago – mengandungi polisakarida yang mengaktifkan sel-sel imun

3. Honeysuckle Jepun – Menentang pencerobohan virus dan kuman

4. Bunga Saffflower – Menghasil & memperkuatkan keupayaan mikrofaj, memusnahkan virus dan kuman.

Manfaat Nutriferon

  1. Membantu mengukuhkan sistem imun badan kita dalam masa tiga hari.
  2. Mengandungi polisakarida yang meransang & mengaktifkan immunoglobin melawan sel-sel tumor dan radikal bebas.
  3. Mengurangkan ketidakselesaan semasa proses kimoterapi
  4. Mengatasi masalah tonsil dengan membantu mengecutkan tonstilitis & menghalang bakteria yang menyerang tonsil.
  5. Mengatasi masalah semasa datang bulan iaitu dengan membantu mengurangkan simptom seperti sengugut, sakit pinggang, sakit belakang, kekejangan dan mood swing.
  6. Membantu melindungi badan kita dari influenza seperti selsema, inflamasi, virus dan sebagainya.
  7. Sangat membantu pesakit Hepatitis B & C dengan mengurangkan infeksi, dan meminimunkan ketidakselesaan seperti muntal, mual, kembung perut dan sebagainya.

Testimoni Nutriferon

nutriferon
Wan +60132321416
nutriferon
WAN +6013.232.1416
nutriferon
WAN +6013.232.1416

 

Kongsikan Dan Sebarkan

Sila kongsikan dan sebarkan artikel ini di media sosial dan juga kepada rakan-rakan anda supaya ianya bermanfaat dan menjadi rujukan untuk anda kelak.

tanda-tanda mengandung

WAN ZAINAB BT WAN MUHAMMAD
Pengedar Shaklee Kuala Terengganu
Tel : 013-232 1416
Email : [email protected]

Seorang Ibu yang bekerja dari rumah (WAHM), mempunyai dua orang cahaya mata, dan merupakan Konsultan Nutrisi Shaklee sejak tahun 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *