Rezeki Sihat : Sihat Untuk Beramal, Sihat Untuk Memberi

Jika disebut tentang  Facebook, anda mesti ingat Mark Zuckerberg . Jutawan facebook yang kaya raya, dan suka memakai baju warna yang sama setiap hari.  Jika sebut tudung Naelofar mesti ingat artis terkenal Neelofa seorang Usahawan Muda glamour yang sedang naik sekarang.

Itu adalah identiti mereka melalui brand yang mereka bina. Apa yang kita kerjakan, pastinya ada trademark atau perkara yang orang akan ingati sampai bila-bila.

Berbalik kepada saya pula, saya ingin dikenali dengan apa yang saya buat sekarang iaitu mengajak masyarakat di luar sana untuk lebih menghargai nikmat sihat yang Allah anugerahkan.

Rezeki Sihat Group

Saya  adalah pengasas Rezeki Sihat Group atau ringkasannya RSG.

rezeki sihat

Kenapa saya memilih nama Rezeki Sihat?

Sebab kesihatan yang kita dapat sekarang adalah rezeki daripada Allah. Tubuh badan kita hak milik Allah. Jadi, kita kena jaga betul-betul anugerah yang Allah kurniakan.

Kita perlu mengamalkan gaya hidup yang sihat dengan  makan makanan yang sihat, senaman dan makan makanan tambahan secukupnya. Bila badan kita sihat, segala amal ibadah seperti solat, puasa dan sebagainya dapat dikerjakan dengan sebaiknya.

Bila kita sihat, kita boleh bekerja tanpa gangguan, tanpa cuti sakit dan prestasi kerja pun meningkat. Betul tak?

Anda dialu-alukan untuk menyertai RSG. Jangan segan jangan malu. Syaratnya mestilah register Shaklee di bawah RSG tau.

Daftar Ahli Satu Kelebihan

Untuk mendapatkan harga yang lebih murah, saya nasihatkan anda untuk menyertai kami dan menjadi sebahagian daripada kami. Banyak manfaat yang anda dapat jika mendaftar sebagai ahli.

Klik sini untuk maklumat tentang kelebihan menjadi ahli shaklee. Apabila anda menyertai kami, banyak lagi bonus yang anda dapat.

Kongsikan Dan Sebarkan

Sila kongsikan dan sebarkan artikel ini di media sosial dan juga kepada rakan-rakan anda supaya ianya bermanfaat dan menjadi rujukan untuk anda kelak.

tanda-tanda mengandung

WAN ZAINAB BT WAN MUHAMMAD
Pengedar Shaklee Kuala Terengganu
Tel : 013-232 1416
Email : [email protected]

Seorang Ibu yang bekerja dari rumah (WAHM), mempunyai dua orang cahaya mata, dan merupakan Konsultan Nutrisi Shaklee sejak tahun 2013.

One thought on “Rezeki Sihat : Sihat Untuk Beramal, Sihat Untuk Memberi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *