Shaklee

Shaklee Buatku Jatuh Cinta

Alhamdulillah, kini saya sudah jatuh cinta dengan suplemen keluaran shaklee. Saya menggunakan vitamin shaklee ketika berpantang anak pertama dan semasa hamil saya juga mengambil Vita Lea Shaklee untuk meningkatkan hb saya.

Saya tidak sukakan jamu, sebab itulah saya mengambil set berpantang moden. Semasa dalam pantang saya sentiasa energetik walaupun anak selalu berjaga malam untuk menyusu.

Selepas merasai sendiri kebaikan setiap suplemen shaklee, saya terus sahaja mendaftarkan diri sebagai ahli dan menyebarkan kebaikan suplemen shaklee kepada orang lain.

Indahnya Hidup Memberi

Kini, suplemen shaklee semakin dikenali kerana keberkesanannya. Setiap pelanggan saya yang mengamalkannya pasti mereka akan beritahu saya bahawa taraf kesihatan mereka beransur lebih baik.

Syukur ke hadrat ilahi kerana saya dapat membantu memberikan mereka pilihan untuk memiliki kesihatan yang baik saban bulan. Saya hanya membantu dan Allah s.w.t menyembuhkannya.

Jika anda berminat untuk mendapatkan sebarang info tentang suplemen shaklee, hubungi kami untuk konsultasi dan khidmat nasihat secara PERCUMA!.

 

WAN ZAINAB BT WAN MUHAMMAD
013.232.1416
Shaklee Independent Distributor
Email : [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *