Youth Complex Memberi Sinar Baru Kepada Hidup Saya-Elly Matin

Sejak dilancarkan di Malaysia pada Februari 2018, Youth Complex kini menjadi bualan hangat  dan semakin dikenali dengan keberkesanannya merubah wajah yang bermasalah kembali kepada normal.

youth

 

Baru-baru ini Shaklee Malaysia telah menganjurkan peraduan Youth Star dan terdapat 5 orang finalis yang telah dipilih oleh Shaklee untuk peringkat seterusnya.

Shaklee Malaysia Youth Star

Pada 7 Julai 2018, bersempena Shaklee National Conference, 5 Finalis Youth Star telah membuat perkongsian tentang Youth.  Salah seorangnya ialah Elly Matin dari Sabah yang bekerja sebagai Oil & Gas Site Supervisor. Kerjaya beliau telah memberi kesan kepada wajah beliau yang sering terdedah dengan suhu panas serta bahan kimia.

youth

Sejak daripada itu, keyakinan Elly untuk berhadapan dengan orang ramai semakin berkurangan dan beliau malu untuk berhadapan dengan orang ramai. Malahan Elly juga malu dengan suami sendiri & saudara mara. Beliau terpaksa memakai niqab apabila berhadapan dengan orang ramai.

“Kenapa Muka Umi Buruk?” -Anak Elly Matin

Yang lebih menyedihkan apabila anak Elly yang berusia 3 tahun cakap, “Kenapa muka umi buruk?. Kenapa muka umi tak cantik.?”.

Elly sangat sedih. Pada Februari 2018, ketika Youth dilancarkan, Elly mengambil peluang ini untuk mencubanya. Selepas 3 bulan, wajah Elly semakin pulih dan Elly lebih yakin untuk berjumpa orang ramai.

Yang paling menggembirakan, anak Elly selalu memuji kecantikan wajah beliau sekarang. Tiada lagi muka buruk.

“Youth telah memberi sinar baru kepada hidup saya.” kata Elly semasa mengakhiri perkongsiannya di pentas NC. Alhamdulillah, kebanyakan wanita yang mengalami masalah kulit wajah sangat berpuas hati dengan Youth.

Youth Adalah Harapan Untuk Wajah Baru Anda!

Bagi mereka yang mengalami masalah kulit wajah, inilah penyelesaiannya. Anda pasti berpuas hati dengan kesannya. Mana tidaknya, kajian selama 8 tahun telah dijalankan untuk menjadikkannya terbaik.

Roger Barnett (Shaklee CEO & Burberry CEO) yang telah menguji Youth semasa kajian. Sebenarnya, kajian dijalankan selama 2 tahun akan tetapi Mr. Roger Barnett masih tidak berpuas hati dengan keberkesanannya. Kajian diteruskan sehingga tahun kelapan, barulah beliau puas hati.

Kongsikan Dan Sebarkan

Sila kongsikan dan sebarkan artikel ini di media sosial dan juga kepada rakan-rakan anda supaya ianya bermanfaat dan menjadi rujukan untuk anda kelak.

tanda-tanda mengandung

WAN ZAINAB BT WAN MUHAMMAD
Pengedar Shaklee Kuala Terengganu
www.wassap.my/60132321416
Email : [email protected]

Seorang Ibu yang bekerja dari rumah (WAHM), mempunyai dua orang cahaya mata, dan merupakan Konsultan Nutrisi Shaklee sejak tahun 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *